Stiri si Evenimente • Adi Tetrade Adi tetrade

NOUTATI

Workshop Istanbul

Vineri, 15 martie 2013, workshop Istanbul cu Sorin "Pupe" Tanase, Marius "Chiupi" Ciupitu, Razvan "L...

mai mult

DrumVision 2010

DRUMVISION FESTIVAL 2010

In perioada 14 – 15 octombrie, in club Jukebox, va avea loc ...

mai mult

NEWSLETTER

Stiri si Evenimente
2013-03-15

Workshop Istanbul

Vineri, 15 martie 2013, workshop Istanbul cu Sorin "Pupe" Tanase, Marius "Chiupi" Ciupitu, Razvan "Lapi" Lupu si Adrian Tetrade.

2010-09-24

DrumVision 2010

DRUMVISION FESTIVAL 2010

In perioada 14 – 15 octombrie, in club Jukebox, va avea loc a II a editie a festivalului de tobe. In cadrul festivalului vor evolua artisti internationali: Kenny Aranoff ( SUA), Akira Jimbo (Japonia ), Borlai Gergo ( Ungaria) si artisti autohtoni: Adi Tetrade, Marcel Moldovan, Gabi Dragan . Prezentatorul evenimentului este renumitul muzician Berti Barbera.

DrumVision este un festival de percutie si tobe. Acest festival este dedicat profesionistilor si amatorilor in aceeasi masura, avand un caracter interactiv prin organizarea mai multor concursuri,workshop-uri, demonstratii si jam sessions. Scopul festivalului este de a aduce la un loc iubitorii de drumming din ce in ce mai numerosi si de a demonstra ca percutia a scris istorie in evolutia muzicii. DrumVision isi propune sa aduca informatii la zi despre piata de instrumente muzicale de gen prin expunere si demonstratii. In acest an DrumVision organizeaza primul concurs de percutie , atat pentru profesionisti cat si pentru amatori. Juriul va fi format din, Adi Tetrade – Director Festival, Edi Petrosel ( Holograf ), Tudy Zaharescu ( Big Band Radio ),Nelu Dumitrescu ( Iris ), Marius Ciupitu – Ciupi ( Mandinga).

Pentru mai multe detalii si inscrieri la concurs puteti accesa siteul: www.drumvisionfestival.ro.